200w Watt Rechargeable Diterangkeun Lampu Portable Solar Power Station

Katerangan pondok:

A201 mangrupikeun generator anu dikuatkeun batré mobile handheld pangsaéna, kalayan 180 ° cecekelan anu tiasa diatur sareng 10 pangaluyuan anu béda.Ieu bisa dipaké pikeun kagiatan outdoor kayaning kémping, perjalanan RV, timer nyetir, hiking, jsb Ieu nyadiakeun kakuatan pikeun alat AC jeung éléktronika, sarta ogé bisa dipaké salaku kaluar-grid kakuatan sarta kakuatan darurat bisi tina outage kakuatan. .Éta tiasa dicas ku adaptor AC / DC nalika anjeun di bumi, panel surya nalika anjeun resep di luar sareng mobil nalika di jalan.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan

Kualitas luhur:Sadaya produk dijieun tina bahan kualitas luhur, nu teu gampang abused.Ku alatan éta, aranjeunna sacara efektif tiasa ngajagi barang anjeun tina rusak sareng karugian.
Kuat: Produk kami dilengkepan arus kaluaran USB panganyarna pikeun ngecas langkung seueur alat sélulér dina waktos anu sami.Ieu pisan merenah tur gampang ngagunakeun.

Portabel:Stasion listrik off-grid ieu tiasa dianggo pikeun nyimpen listrik kalayan gampang jauh ti pangkalan bumi, sapertos di kantor, tempat kémping sareng saterasna;Anjeun ogé tiasa nyandak salaku alat asuransi cadangan upami aya serangan maling atanapi bencana alam.

Fitur

1. Kapasitas tinggi 48000mAh sarta dilengkepan 2 kaluaran AC, 2USB, 1 Tipe-C PD, sarta 1 kaluaran DC.
2. Modeu lampu LED: Baca mode lampu-low / kacaangan tinggi, mode SOS, mode Strobe.
3. 3 cara ngecas: AC témbok ngecas, panel surya ngecas, Car ngecas.
4. Sistem Manajemén Batré anu Dipercaya:
1) Perlindungan sirkuit pondok
2) panyalindungan overcurrent
3) panyalindungan overcurrent
4) panyalindungan overvoltage
5) panyalindungan Oervoltage
6) panyalindungan overheating

Aplikasi

Paranti

Pintonan (40W)

Tablet (25W)

Kaméra Digital (14W)

LED

Cahaya (12V5W)

MacBook(63.5W)

Kipas angin (42W)

Waktos ngecas/Waktu Daya-on (jam)

3,5 jam

5 kali

10 jam

28 jam

2 kali

3,5 jam

5
4

Parameter

Énergi pak batré litium-ion:12Ah / 14.4V / 172Wh
Kapasitas:48000mAh/3.7V
AC dipeunteun énergi kaluaran:147Wh
Input:DC5-15V-2.0A.
Kaluaran AC:USB-C 5V-2.4A 9V-2.0A 12V-1.5A, DC 12V-10A, USB-1 5V-2.4A 9V-2.0A 12V-15A, USB-2 5V-2 4A, 100-240V 50/60Hz
Pamakéan:Telepon / Laptop / Kulkas
Teraskeun:200W Puncak 400W
Suhu gawé:-20-40°C
Suhu ngecas:0-40°C
Sertifikasi:CE/FCC/RoHS/PSE/UN38.3/MSDS
Beurat kotor:2,318 kg
Bahan Casing:ABS + PC

tampilan

7
6

  • saméméhna:
  • Teras: